About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

20120410-223820.jpg

Advertenties

1 Response so far »

 1. 1

  Annemiek said,

  Mijn passie is anderen helpen om de unieke relatie te ontdekken met je lichaam en deze te verbeteren. Want je lichaam is je allereerste bondgenoot!
  70% van alle gezondheidsklachten zijn voeding gerelateerd. Dat is jaren geleden al door de World Health Organisation vastgesteld. Van de 10 mensen die bij de huisarts in de wachtkamer zitten, zouden 7 mensen dus geholpen zijn met een goed voedingsadvies. Is voeding dan duur of besparen we met goede voeding juist op de kosten van medische zorg?
  Voor velen geldt: als ze met hun collega’s of medewerkers net zo zouden omgaan als met hun lichaam, dan hadden ze al lang slaande ruzie gehad, waren op staande voet ontslagen of waren zelf per direct opgestapt.
  We hebben echter geen keus. We kunnen wel lichaamsdelen missen, vervangen, ze met kunst en vliegwerk aan de praat houden, maar we zitten er ons leven lang aan vast. En ons lichaam is zo trouw! Meestal doet het lichaam zo’n 40 jaar zonder protesteren wat we ervan vragen en letten niet op wat we er wel of niet in stoppen. Een auto krijgt jaarlijks verplicht een APK, we brengen de banden op spanning en geven het een wasbeurt. Een rood lichtje op het dashboard zorgt ervoor dat we de garage bellen. En die auto gaat maar 10 tot 15 jaar mee.
  Ik pleit voor meer waardering en aandacht voor ons onvervangbare lichaam!
  Je mag mij bellen voor een gratis voedingscheck.
  Dat is toch mooi meegenomen nu je kosten voor levensonderhoud, wonen en zorg stijgen!


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: