Waarom sportvoeding?

Een praktijkervaring van mijn schoonzus tijdens een 9-daagse training Krav Maga illustreert het belang van voeding bij het halen van je doelen.
Haar uitdaging lag o.a. in het feit dat ze heel licht gebouwd is en traint met stoere mannen van het type marinier. Ze wil namelijk zelf trainer worden en heeft er de ambitie en het doorzettingsvermogen voor.  Wel moest ze zich voorbereiden als een professionele sporter in het kader van voeding. Want naast slimheid en concentratie had ze ook energie en kracht nodig en het vermogen om te herstellen tijdens en na de loodzware trainingsdagen! Ze vroeg mij welke producten ze het beste kon inzetten om het maximale uit de training te kunnen halen en daarover waren we het snel eens.
Lees wat zij zelf heeft ervaren:
“Ik heb Herbalife24 Prolong gebruikt tijdens redelijk zware trainingen.
Zwaar in de zin van 9 dagen aaneengesloten, per dag 2 keer 4 uren achter elkaar met daar tussenin 1,5 uur pauze. De training bevatte veel explosieve acties, maar ook periodes van 15 min joggen, door zand rennen en bij duinen op ‘rennen’. Daarnaast waren er ook periodes dat we ons moesten concentreren op theorie.
Verspreid over die periodes van 4 uur nam ik 1 portie prolong/ 500ml (dus 2 per dag). Het effect ervan vind ik lastig te omschrijven maar ‘rustige kracht en toename uithoudingsvermogen’ komt denk ik het dichtst in de buurt. Ik heb de Prolong gecombineerd met 2xdgs sportshake, 2xdgs 500ml isotone drank, 2xdgs Herbalife proteine reep. Daarnaast natuurlijk veel water drinken en gewoon eten.”
De mannen vroegen haar in de loop van de week:”Heb jij nou helemaal geen blessures?” Nee dus…
Enkele dagen daarna sprak ik haar nog even per telefoon. Geen centje pijn in de dagen erna. Zo blij!
Meer weten? http://www.kravmaga.nl
www.annemiekwever.coach4everybody.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: