eerste blog

Mijn passie is anderen helpen om de unieke relatie te ontdekken met je lichaam en deze te verbeteren. Want je lichaam is je allereerste bondgenoot!

Weet jij dat 70% van alle gezondheidsklachten voeding gerelateerd zijn?

Dat is jaren geleden al door de World Health Organisation vastgesteld. Van de 10 mensen die bij de huisarts in de wachtkamer zitten, zouden 7 mensen dus geholpen zijn met een goed voedingsadvies. Is voeding dan duur of besparen we met goede voeding juist op de kosten van medische zorg?

Voor velen geldt: als ze met hun collega’s of medewerkers net zo zouden omgaan als met hun lichaam, dan hadden ze al lang slaande ruzie gehad, waren op staande voet ontslagen of waren zelf per direct opgestapt.

We hebben echter geen keus. We kunnen wel lichaamsdelen missen, vervangen, ze met kunst en vliegwerk aan de praat houden, maar we zitten er ons leven lang aan vast. En ons lichaam is zo trouw! Meestal doet het lichaam zo’n 40 jaar zonder protesteren wat we ervan vragen en letten niet op wat we er wel of niet in stoppen. Een auto krijgt jaarlijks verplicht een APK, we brengen de banden op spanning en geven het een wasbeurt. Een rood lichtje op het dashboard zorgt ervoor dat we de garage bellen. En die auto gaat maar 10 tot 15 jaar mee.

Ik pleit voor meer waardering en aandacht voor ons onvervangbare lichaam!

Je mag mij bellen voor een gratis voedingscheck. Dat is toch mooi meegenomen nu je kosten voor levensonderhoud, wonen en zorg stijgen!

06 1892 5467 en 0341 55 26 47

20120212-142742.jpg

20120212-142818.jpg

Advertenties

5 Reacties so far »

 1. 1

  Nu ik over de 40 jaar ben (46 jaar) en wat kilo’s teveel heb aangegeten werd ik recent geattendeerd op de vele aspertaam in mijn light producten en de vervelende consequenties daarvan. Nu merk ik tevens dat ik goed voor mijn lichaam moet zorgen. Voeding en verkeerde ingesleten patronen met als excuus veel en hard werken maken dat het anders moet. Ben ook erg onder de indruk dat je je blog in de lucht hebt, gefeliciteerd!!!!

  • 2

   Bedankt Ronald, jij bent goed in actie!
   Ja joh, je bent in goed gezelschap, het is een zeer menselijk gegeven dat we pas iets veranderen als er een noodzaak is.
   Maar het is nooit te laat! Ons lichaam is zo dienstbaar en kan enorm veel repareren, als je er de goede voeding instopt. Dat kan je vrij snel merken, bv dat je meer energie hebt, minder behoefte hebt aan snoepen/snacken, minder hoofdpijn, beter slapen of fitter opstaan.
   Je mag een persoonlijk voedingsadvies aanvragen, wanneer het jou uitkomt.

 2. 3

  Aafke bos said,

  Hoi Annemiek, goed verhaal. Nu nog een leuker en meer sprankelend fotomodel, Annemeik bijvoorbeeld. Zie ik liever…
  Aafke

 3. 4

  Erik en Aline said,

  Hoi Annemiek,

  Onze complimenten voor de goed uitziende blog! Je publiceert boeiende informatie. Je bent erg actief hoor, op de social media en het internet. Veel succes verder.

  Groetjes, Erik&Aline

  • 5

   Hallo Aline,
   Bedankt voor je reactie! Wil je de wekelijkse blog in je mailbox ontvangen? Dan kan ik je toevoegen aan de verzendlijst.
   Erik is ook goed bezig, kom hem op Facebook en Twitter tegen, wat een grote wereld met een groot net-werk!
   Ben jij ook actief met Ariix? Joke geniet er zo van, een goede activiteit voor haar buiten het werk om.
   Groetjes en succes, Annemiek


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: